fbpx

Eiva Safex overtar sveiseavdelingen fra Industri-Hydraulikk AS

Industri-Hydraulikk AS har inngått en avtale med Eiva Safex om å overføre sin sveiseavdeling og servicetekniker Jesper Gundersen til dem.

Avtalen trer i kraft fra 18. desember 2023 og er et strategisk valg som følge av at Industri-Hydraulikk AS nylig ble en del av Tess konsernet.

Dette gir oss muligheten til å fokusere på å styrke vår posisjon i markedet for våre eksisterende produkter og tjenester. Samtidig beholder vi kompetansen og Jesper Gundersen i konsernet. Vi mener at dette vil være til fordel for våre kunder, som vil få den samme gode servicen som før, men fra en mer spesialisert organisasjon.

Eiva Safex har et moderne verksted med beliggenhet i Tomteveien 32 bare ett steinkast fra våre lokaler hvor Jesper Gundersen vil fortsette å tilby sveisetjenester og service av sveiseapparater til eksisterende og nye kunder. For våre kunder vil det ikke være noen store endringer, bortsett fra at Jesper Gundersen vil ha Eiva Safex-logo på arbeidsklærne sine. Han vil fortsatt ha det samme telefonnummeret og betjene de samme kundene som før.

Industri-Hydraulikk AS og Eiva Safex ser frem til et godt samarbeid i fremtiden, og håper at kundene vil være fornøyde med den nye ordningen.

Fra den 18. desember vil du finne Jesper Gundersen hos Eiva Safex Fredrikstad Tomteveien 32 1618 Fredrikstad.

Kontaktinfo Eiva Safex

Telefon: 69362060 Mobil Jesper: 47696294

Adresse: Tomteveien 32 – 1618 Fredrikstad

Postadresse: Boks 2040 – 3103 Tønsberg

Epost: ostfold@eiva-safex.no

Produksjonsveien 16
1618 Fredrikstad

Åpningstider

• Mandag-Fredag: 08–16
• Lørdag-Søndag: Stengt


© industri-Hydraulikk AS