fbpx

Feste- og tetningsmidler

Vi forhandler Loctite feste og tetningsmidler

I våre dager er det simpelthen ikke nok å kunne tilby et utmerket produktutvalg for å skape merverdi. Du trenger en partner som forstår virksomheten og produktene dine, utvikler nye produksjonsteknikker, optimaliserer prosessene i samarbeid med deg og designer skreddersydde systemløsninger.
En partner som kan yte et skikkelig bidrag til en langsiktig verdiskapning for deg: Henkel – global markedsleder innen lim, tetningsmidler og overflatebehandling. Få tilgang til vårt unike og omfattende produktutvalg, dra nytte av vår ekspertise og garanter maksimal pålitelighet. Den generelle industrivirksomheten dekker spesielle behov når det gjelder industri og reparasjonsarbeid fra én enkelt kilde.
Partner

Erfarne salgs- og tekniske ingeniører er tilgjengelige døgnet rundt

Omfattende teknisk støtte og sertifiserte testmetoder gir de mest effektive og pålitelige løsninger
Avanserte opplæringsprogrammer skreddersydd til dine individuelle behov gjør deg til ekspert
Et sterkt distribusjonsnettverk sørger for at hele vårt produktutvalg befinner seg i nærheten av deg og sikrer god tilgang på produkter over hele verden
Identifiser mulige kostnadsbesparelser og prosessforbedringer for virksomheten din

Industri- Hydraulikk AS leverer alt innen tetninger som akseltetninger, hydraulikk tetninger, O-ringer, låseringer og tallerkenfjærer.

Derfor er vi i dag en samarbeidspartner som sikrer kundene både kvalitet, sikkerhet og dynamikk. I løpet av de siste årene har vi jobbet intensivt med effektivisering av virksomheten samtidig som vi har formulert hva som karakteriserer oss, og hva vi i fremtiden kan tilby markedet.

24 TIMERS SERVICE
69 36 34 40

Produksjonsveien 16
1618 Fredrikstad

Åpningstider

• Mandag-Fredag: 08–16
• Lørdag-Søndag: Stengt


© industri-Hydraulikk AS