fbpx

Vi kan skreddersy de fleste slanger hos oss mens du venter.

Gates

Fra lavtrykk til ultra høytrykks slangeanordninger og fra applikasjonsspesifikke systemer til allsidig væskekompatibilitet, de mest produktive slangesystemene starter med de sikreste, mest holdbare og effektive industrislanger, koblinger, tilbehør og utstyr fra Gates. Gates er anerkjent for å oppfylle over 20 internasjonale standarder og kvalitetssertifiseringer, og tilbyr tilpassede slangesamlinger og tilbyr grundige industrielle slangetreningsverksteder for å forbedre sikkerheten på stedet, redusere nedetid og øke produktiviteten.

Gates hydrauliske rørbeslag og adaptere er designet og testet for en pålitelig port-til-port-passform som sikrer lekkasjefrie tilkoblinger mellom komponentene til hydraulikkslangen. Lekkasjefri betyr et tryggere arbeidsmiljø, der utilsiktet søl og monteringsrelaterte skader ikke er en trussel for bedriften din.

Hydrapipe

Hydra Pipe AS ble etablert i Ålesund sommeren 2010. Selskapet ble etablert fordi det manglet et selskap med all kompetanse på et sted som raskere og mer effektivt kunne betjene kundegruppen på en optimal måte. Som følge av det startet vi opp Hydra Pipe AS, og med ansatte med høy kompetanse innen fagområdet. Fra 2010 har vårt hovedfokus vært å sette kunden i fokus ved raskeste mulig å levere de produktene kundene trenger. Dette har resultert i at vi i dag er landets største leverandør innenfor vårt segment. Vi tilbyr alle typer rør, fittings-systemer, flenser, slanger, ventiler, prefabrikasjon av rørsystem med mer.


24 TIMERS SERVICE
69 36 34 40

Produksjonsveien 16
1618 Fredrikstad

Åpningstider

• Mandag-Fredag: 08–16
• Lørdag-Søndag: Stengt


© industri-Hydraulikk AS