fbpx

Fett og smøremidler

Vi lagerfører Arcanol Grease spesial fett for kule og rullelager.

Spesial rullende Lagerfett som Arcanol ved første øyekast kan koste litt mer enn standard fett. Men de er verdt prisen. For med Arcanol du kjøpe noen ekstra sikkerhet som FAG velger kun det beste fra en rekke gode fett i en rekke tester, gir kvalitetssikring og gir smøre anbefalinger for spesifikke applikasjoner. Lagre som svikter for tidlig, fordi de ble smurt med feil fett, med alle de ubehagelige og kostbare konsekvenser, i økende grad hører til det siste. I samarbeid med anerkjente smøremiddelprodusenter , har vi i mange år utviklet smørefett som er spesielt egnet for rullende lager. Men før en ny fett er inkludert i Arcanol programmet, har det å passere en rekke strenge tester smøremiddel laboratoriet til FAG.

Industri – Hydraulikk AS leverer også oljer fra TOTAL i alle varianter.

Alle TOTALs hydraulikkoljer til industri har høy ytelse under store påkjenninger og på høyteknologiske bruksområder. Tester av TOTALs hydraulikkoljer viser at de utmerker seg med svært høy hydrolytisk stabilitet og filtrerbarhet. Et førsteklasses eksempel på dette er EQUIVIS HE, som er en hydraulikkolje utviklet for å optimalisere hydraulikksystemets ytelse og pålitelighet. En høy viskositetsindeks gir en tykkere smørefilm, noe som garanterer bedre slitebeskyttelse i hele livsløpet. I tillegg har EQUIVIS HE bedre antiskummende egenskaper og veldig høy oksidasjonsstabilitet.

Bytte av smøremiddel er en liten detalj som kan utgjøre en stor forskjell for virksomheten. Ekspertene våre kan hjelpe dere med å velge det optimale smøremidlet for virksomheten og sørge for at det brukes riktig. Med kunnskapen vår kan vi hjelpe dere med å redusere antallet driftsavbrudd, øke produktiviteten og senke vedlikeholdskostnadene.

24 TIMERS SERVICE
69 36 34 40

Produksjonsveien 16
1618 Fredrikstad

Åpningstider

• Mandag-Fredag: 08–16
• Lørdag-Søndag: Stengt


© industri-Hydraulikk AS