fbpx

Filter

Vi hjelper deg å finne riktig filter til rett maskin og vi har et stort lager av de mest solgte filtrene.

 

Filter og kjølevæske til dieselmotorer for tunge kjøretøy innen anlegg og transport
Fleetguard og MANN filter til olje, diesel, luft og hydraulikk. Komplette filterpakker til kjente motormerker. Vi lager også maskinlister i LFS – Lekang filtersystem, slik at du får oversikt over alle filter til din maskinpark. Fleetcool OAT kjølevæske har alle produsentgodkjenninger og kan brukes til alle maskiner. Den skal heller ikke byttes på intervaller, kun etterfylling ved behov.

 

Filter til fritidsbåter
Alt i filter til fritidsbåter av kjente varemerker som Fleetguard, Racor og Separ. Parker-Racor Snapp bensinfilter med hurtigkobling – enkelt filterbytte. Separ dieselfilter med vannutskiller – filteret kan renses ved tilbakespyling.

 

Filter til industri og prosess
Filterhus og filterelementer av høy kvalitet for hydraulikk og alle typer væsker innen prosess. Vi leverer også pustefilter for tanker og offline filter som fjerner vann og partikler i oljen. Varemerker som Filtration Group, Argo-Hytos, MP Filtri, Bosch Rexroth, Parker, Amazon Filters og Lekang.

 

Filtertraller
Mobile filtertraller for hydraulikkoljer eller diesel med bruksområder som påfylling, filtrering, vedlikehold eller rengjøring av systemer.

Kulelager

Hydraulikkslanger

Pneumatikk

Skruer og Bolter

Sveis og Gass

Transportbånd

Trykkluft

Smøremidler

Feste og tetningsmidler

Håndverktøy

Elektroverktøy

Transmisjoner

Produksjonsveien 16
1618 Fredrikstad

Åpningstider

• Mandag-Fredag: 08–16
• Lørdag-Søndag: Stengt


© industri-Hydraulikk AS