fbpx

Transmisjoner

Industri-Hydraulikk A/S kan levere det meste innen transmisjoner og vi har Østlandets største lagerhold på standard produkter.

I nært samarbeid med våre kunder, så kan vi løse de aller fleste utfordringer når det kommer til behov for transmisjonskomponenter.

Bruksområdene er også mange, blant andre: mekanisk industri, næringsmiddelindustrien, logistikk, treforedling og gjenvinning.

Industri- Hydraulikk AS har kileremmer, tannremmer og Poly-V remmer, og skiver til disse. Skivene kan bestilles ferdigboret eller levers med Taperboss.

Selvom det finnes mange standardløsninger i markedet er det ofte behov for tilpasninger og vi hjelper deg gjerne med dette. Våre medarbeidere har lang erfaring innenfor området og vil ofte finne løsninger som sparer deg for både tid og penger.


Elektromotorer

Vi forhandler Vem elektromotorer.

Selskapet VEM er preget av en innovativ kultur, teknisk kompetanse og stor engineering kompetanse. Lang erfaring i utvikling av stasjonen teknologi og stadige forbedringer av våre komplette systemløsninger og enkeltkomponenter sikrer deg den verdiskapende effekt av utstyret samt økonomisk suksess. Dine behov er både vår veiledning og vår utfordring. Ved siden av fleksibilitet, moderne teknologi og kvalitet bevissthet, våre høyt kvalifiserte medarbeidere er de viktigste faktorene for vår suksess.

Vår hovedleverandør, Grønsås Vikleverksted AS ble etablert for over 50 år siden av Ole Grønsås.

 

24 TIMERS SERVICE
69 36 34 40

Produksjonsveien 16
1618 Fredrikstad

Åpningstider

• Mandag-Fredag: 08–16
• Lørdag-Søndag: Stengt


© industri-Hydraulikk AS