fbpx

Andre produkter

Verktøy
Luna

Vi gjør våre kunders hverdag enklere, sikrere og mer lønnsom. Med markedets bredeste sortiment av sterke varemerker og konsept innen verktøy og maskiner, samt tilhørende rådgivning og tjenester, tilfredsstiller vi kundeunike behov. Vårt tilbud når bevisste kunder via forhandlere i mer enn 20 land.
Sertifisering
Luna er sertifisert innen Kvalitet, Miljø og Arbeidsmiljø iht. kravene i ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Dette innebærer at vi har dokumenterte rutiner for hvordan vi skal arbeide for å oppnå fornøyde kunder, mindre miljøpåvirkning og et sikkert arbeidsmiljø. Sertifiseringsforetaket DNV gransker arbeidet vårt på dette området.

Håndverkernes merke. Metabo – Elektroverktøy for de proffe!

Både i arktisk kulde, tropisk fuktighet eller i kontinuerlig drift på de tøffeste byggeplasser i verden – elektroverktøy fra Metabo brukes overalt der hvor menneskene virkelig må kunne stole på det verktøyet de bruker.
I en konstant erfaringsutveksling med disse proffene har våre ingeniører utviklet verktøyfamilier spesielt for de behov og krav som stilles. Disse produktene forbedres stadig.

24 TIMERS SERVICE
69 36 34 40

Produksjonsveien 16
1618 Fredrikstad

Åpningstider

• Mandag-Fredag: 08–16
• Lørdag-Søndag: Stengt


© industri-Hydraulikk AS