fbpx

Transportbånd

Lette transportbånd

Industri– Hydraulikk AS leverer transportbånd til næringsmiddelindustrien, flyplasser, sagbruk og til gjenvinningsindustrien.

Modulbånd


Modulbånd er mye brukt blant næringsmiddelindustrien, på grunn av kravene man her har til regelverk for hygieniske forhold. Disse båndene kommer også med en rekke tilleggsutstyr, som sidetetninger, medbringere og forskjellige friksjonsbelegg. Det er enkelt å skifte ut diverse komponenter på et modulbånd, samtidig som de er lette å rengjøre.

Gummibånd

Gummibånd egner seg godt til bruk i tungindustrien. Eksempelvis er harde og tunge masser gunstig til frakt på et gummibånd. Industri– Hydraulikk AS leverer gummibånd i alle varianter, blant annet til gjenvinningssektoren. Vår leverandør på dette er Sati Group.

PU/PVC bånd

PVC er bånd er beregnet for transport av lettere applikasjoner. Den er derfor et populært valg i lett industri, lager og logistikk og og innen næringsmiddelindustrien. Våre PU/PVC bånd produseres av den anerkjente produsenten Amega

Gummimatter – slitegummi.

Det er ofte store påkjenninger for anlegg i industrien og Industri – Hydraulikk AS leverer  gummi- og elastikkmaterialer i en rekke varianter. Vi leverer med et kontaktlag for liming og med tekstil bakside for mekaniske fester. Vi leverer både kvaliteter for varme varer eller olje- og fettbestandige produkter.

As Industri-Hydraulikk har et serviceteam som alltid står klar til å hjelpe din bedrift med utfordringer som dere har med transportbånd og drivremmer, enten i gummi eller plastomerer.

Vi lagerfører mange varianter hos oss i Fredrikstad og kan tilpasse det din bedrift har behov for på kort tid.
Ta kontakt på tlf.+ 47 69 36 34 40 hvis du har spørsmål!


24 TIMERS SERVICE
69 36 34 40

Produksjonsveien 16
1618 Fredrikstad

Åpningstider

• Mandag-Fredag: 08–16
• Lørdag-Søndag: Stengt


© industri-Hydraulikk AS