fbpx
Alup Sonetto 3-9

Trykkluft

Pneumatech (etterbehandling)

Siden 1966 har Pneumatech levert bransjeledende trykkluft- og gassbehandlingsløsninger til produksjonsanlegg over hele verden. Våre innovative maskiner og tilbehør gir ren, tørr luft og gass til næringer som bilindustri, tekstil, kraftproduksjon, olje og gass, mat og drikke og elektronikk. Vi utvikler utstyr som er enkelt å konfigurere, transportere, bruke og vedlikeholde. Og vi gir responsiv service globalt for å sikre at du får mest mulig ut av utstyret ditt i løpet av lang levetid. Videre har vi muligheten til å konstruere produkter for å passe dine spesifikke applikasjoner.

Alup kompressor

Våre oljefrie luftkompressorer er 100% oljefrie og oppfyller ISO 8573-1 (2010) -standarden. Denne standarden representerer den høyeste luftrenheten og eliminerer enhver risiko for oljeforurensning. Stol på våre luftkompressorer for den reneste trykkluften uten risiko for luftforurensning til produktet og nyt ren luft.

Pålitelige oljefrie kompressorer

En oljefri luftkompressor gir en god investering ettersom du vil motta enestående pålitelighet, lite vedlikehold og lave driftskostnader.

24 TIMERS SERVICE
69 36 34 40

Produksjonsveien 16
1618 Fredrikstad

Åpningstider

• Mandag-Fredag: 08–16
• Lørdag-Søndag: Stengt


© industri-Hydraulikk AS