fbpx

Sveis og Gass

Vår hovedleverandør på sveis er Kemppi, Miller, Air Liquide på gass, Elga på tilsats og Abicor Binzel på reservedeler

Kemppi – en pioner innen sveiseteknologi

Kemppi er en av verdens ledende produsenter av sveiseutstyr for lysbuesveising og løsninger for høyproduktiv sveising.
I løpet av over 60 år med drift har Kemppi introdusert mange nyskapninger på markedet. Disse har banet vei for utviklingen av både sveiseteknologi og produktive sveiseløsninger. Kemppi kommer fortsatt til å investere i forskning og produktutvikling, med særlig vektlegging på brukskvalitet og design, men også på teknisk produktkvalitet.
Kemppi vil beholde sitt produktløfte «Arc Under Control» og alltid tilby kundene mer omfattende løsninger enn tidligere.

Elga 

For mer enn 70 år Elga har produsert sveiseelektroder. I dag Elga er en av de største aktørene i Europa.
Selskapet er en spesialisert leverandør av tilsettmaterialer og arbeid er fokusert på krevende kundesegmenter og deres primære behov for belagte elektroder og rørtråder . Disse kjerneprodukter er supplert med en rekke nøye utvalgte forbruksvarer for TIG, MIG / MAG og SAW. I tillegg, med inngående kunnskap og kvalitet er vesentlige deler av den totale pakken som tilbys i markedet.

Miller

Miller® handler om å bygge ting som betyr noe. Vi leder sveiseindustrien i å bygge avanserte, løsningsfokuserte produkter og møte viktige behov for sveising sikkerhet og helse.
Våre produkter er utviklet med våre brukere for produksjon, fabrikasjon, bygging, luftfart, motorsport, utdanning, landbruk og marine applikasjoner.

Air Liquide Norway AS

Air Liquide Norway AS er et selskap i Air Liquide, verdens største industrigasskonsern med aktiviteter i mer enn 80 land med nærmere 50.000 ansatte. Hvert år bruker Air Liquide ca. 1 mrd. kroner på forskning og utvikling av nye gasser og anvendelser innenfor så forskjellige områder som industri, sykepleie, miljøvern og elektronikk.
Air Liquide Norway AS utgjør sammen med Air Liquides selskaper i Finland, Danmark og Sverige en integrert skandinavisk organisasjon, der de fire selskapene utnyttter alle felles ressurser.

Abicor Binzel

Ved å følge med på den teknologiske utviklingen og innovativ design er BINZEL idag en av de ledende innenfor sitt område. Alexander Binzel Schweisetechnik GmbH & Co. KG ble grunnlagt i 1945 og spesialiserte seg tidlig som produsent av sveise og skjærepistoler for MIG/MAG, TIG og PLASMA.
Siden den tid har mange patenter blitt utviklet og blitt trendsettere for den internationale standard.

24 TIMERS SERVICE
69 36 34 40

Produksjonsveien 16
1618 Fredrikstad

Åpningstider

• Mandag-Fredag: 08–16
• Lørdag-Søndag: Stengt


© industri-Hydraulikk AS